Спроба знести наметове містечко? Під Радою сталася сутичка, використали газ

Мітингувальники заявляють, що правоохоронці намагались прорватись до наметового містечка, зазначив кореспондент АТR.
Скріншот

Після 17 години під Верховною Радою сталася невелика сутичка, проте поки незрозуміло, хто став її ініціатором. Про сутичку в прямому ефірі заявив телеканал АТR, повідомляють Патріоти України.

Під час сутички було застосовано газ, однак невідомо, з чийого боку. Також невідомо, чиї дії спричинили загострення.

Згодлом депутат Єгор Соболєв в коментрі АТR повідомив: "Несподівано загін спецпризначенців пішов на мітингувальників в атаку і намагався забрати щити".

У свою чергу депутат ВР Ганна Гопко оприлюднила у своєму Facebook відео бійки.

"Зараз під ВР: де лідери партій, які зібрали мітинг? Де активісти? Чому не разом з протестувальниками? Чому не спілкуються з людьми, щоб їх захистити та уникнути провокацій?" - обурилась вона.

Пізніше відео зникло з її сторінки.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...