Спить і бачить: Захарченко готується до "наступу сил АТО"

Терористи шукають привід, аби оголосити про зрив Мінських домовленостей.

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко. Фото: newsonline24.com.ua.

Терористи так званої ДНР готуються до "наступу сил АТО", що стане кінцем Мінських переговорів. Про це заявив ватажок "ДНР" Олександр Захарченко, пишуть Патріоти України з посиланням на сайт "Новоросія".

"З того боку лінії фронту все готово до наступу - такі дані нашої розвідки. З іншого боку - з точки зору політичної - це буде підривом мінського процесу Києвом. Навіть більше - наступ Києва закриє мінський процес..." - заявив Захарченко.

"Але якщо Київ знову на нас нападе, можу сказати одне - нехай не скаржаться потім... "Мінська-3" не буде", - додав терорист.

Нагадаємо, раніше терористи "ДНР" у Мінську пригрозили відновленням бойових дій на Донбасі.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...