США і РФ все одно залишаться конкурентними, - Бернс

Також Бернс підкреслив, що не слід применшувати втручання Кремля в американський виборчий процес.

США. Фото: відкриті джерела

Екс-посол США в Росії і нинішній президент "мозкового центру" Фонду Карнегі у Вашингтоні Вільям Бернс заявив, що в перспективі відносини США і РФ залишаться конкурентними, але можуть навіть стати ворожими. Про це пише New York Times, повідомляють Патріоти України.

"Спокусливо думати, що взаємної симпатії наших керівників і мистецтва ведення переговорів вистачить, щоб знайти комплексне рішення. Це ілюзія", - сказав він.

За словами Бернса, досягненню загальної домовленості перешкоджають дві обставини. Першим екс-посол назвав той факт, що президент Росії Володимир Путін потребує зовнішнього ворога. А друге, вважає Бернс, - російський президент переконаний в тому, що для відновлення величі Росії слід підірвати світовий порядок, який встановили США.

Також Бернс підкреслив, що не слід применшувати втручання Кремля в американський виборчий процес. Екс-посол додав, що нова адміністрація США повинна зберегти санкції проти Росії, показати, що Америка віддана НАТО та своїм партнерам, а також допомогти Україні будувати демократію.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...