Сталінські методи: Путін налякав інтернет-анонімів Берією (відео)

Зі скаргами росіян, які ті висловлюють анонімно у мережі, слід боротися методами ката часів сталінського режиму Лаврентія Берії, вважає російський президент.

Сталінський кат Лаврентій Берія. Фото:stena.ee

Путінський режим все більш замислюється про перехід на сталінські методи управління державою. Це випливає з виступу президента країни Володимира Путіна на проведеному сьогодні, 20 січня, форумі організації "Опора Росії", що включає в себе представників середнього та малого бізнесу. Про це передає інформагентство РИА Новости, інформують Патріоти України.

Висловлювання "господаря Кремля" прозвучало у відповідь на скаргу голови об'єднання "Опора Росії" Олександра Калініна, який поскаржився на те, що росіяни, які скаржаться на роботу бізнесменів в інтернеті, найчастіше воліють робити це анонімно.

На думку Путіна, тут допомогли б методи сумнозвісного сталінського ката - колишнього глави НКВС Лаврентія Берії.

"Полностью поддерживаю Александра Сергеевича по поводу того, что все жалобы, в том числе в интернете, они, конечно, должны быть индивидуальными, - заявив Путін. - Это касается не только жалоб в области работы малого и среднего бизнеса. Вообще в целом, конечно, в интернете легко прятаться, хамить, обзываться, заявлять свою позицию какую-то крайнюю, и при этом еще и неизвестно, кто это делает. если у человека есть какая-то позиция, есть какие-то претензии, пусть он скажет, назовет себя. Иначе это не претензия и не жалоба, это анонимка. И здесь только один проверяющий хорошо работал – Лаврентий Павлович Берия". - сказав господар Кремля.

Варто відзначити, що у наскрізь корумпованій Росії абсолютно будь-який бізнес, від великого до дрібного, як правило, "кришується" тими чи іншими силовими структурами, а часто і належить їх керівникам. Тому скарга на таких бізнесменів, опублікована під реальним ім'ям, швидше за все, змусить автора побоюватися за своє здоров'я і навіть життя.

При цьому анонімність в інтернеті - давній головний біль російської влади. Не так давно МВС Росії навіть оголосило тендер на злом анонімної інтернет-мережі TOR, який, правда, не увінчався успіхом, оскільки фахівців такого рівня у вмираючій імперії вже давно немає.

Важливий показник:: Майже 60% громадян країн НАТО підтримують вступ України до Альянсу

неділя, 28 квітень 2024, 6:30

Згідно з опитуванням, проведеним на замовлення German Marshall Fund, у більшості країн НАТО зріс рівень підтримки вступу України до Альянсу, передають Патріоти України з посиланням на управління стратегічних комунікацій ЗСУ. Як зазначає організація Bra...

Лише самих дезертирів - десятки тисяч: Міноборони Великобританії оновили оцінку втрат росіянами техніки та бійців з початку повномасштабного вторгнення в Україну

неділя, 28 квітень 2024, 4:15

За оцінками Міноборони Великої Британії, російські війська втратили вбитими та пораненими близько 450 тисяч бійців, і це без урахування різних ПВК. З початку повномасштабної війни російська армія втратила сотні тисяч військових вбитими та пораненими, а...