Стало відомо, чому представник демократів у Конгресі США відмовився тиснути Трампу руку

Еліот Енджел пояснив, що не потисне руку президенту США через те, що той досі не розібрався з тим, як Росія втрутилася в минулорічні вибори, а зовсім не через розбіжності між партіями.

Дональд Трамп. Фото:http://inosmi.ru/

В американському політикумі назріває репутаційний скандал: на спільному засіданні Конгресу США представник Демократичної партії Еліот Енджел вперше за 29 років не потисне руку президенту, яким зараз є Дональд Трамп. Як повідомляє сам Енджел в Twitter, незважаючи на існуючу між Демократичною і Республіканською партіями про "міжпартійне" рукостискання, в цьому році промова президента США не буде супроводжуватися цим жестом, передають Патріоти України.

Еліот Енджел ось уже 29 років на подібних заходах є тим членом Демократичної партії США, який тисне руку республіканцям. У цьому році він відмовився займати своє традиційне місце, пояснюючи це тим, що Трамп досі не розібрався з тим, як Росія втрутилася в минулорічні вибори, а зовсім не через розбіжності між партіями. Крім того, Трамп навіть не висловив якоїсь найменшої зацікавленості в розслідуванні незаконного російського втручання, підкреслює Енджел.

Промова Трампа, яка призначена на сьогоднішнє засідання, стане першою для новообраного президента. На цей захід погодилися прийти більшість членів Демпартії США, навіть ті, хто ігнорував інавгурацію Трампа. Разом з собою демократи вирішили взяти іммігрантів, щоб Трамп особисто побачив людей, які постраждають від його антиміграційної політики.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...