Стало відомо, чи отримає Україна черговий транш МВФ, - Кубів

В даний момент Україна не наполягає на отриманні об'єднаного траншу.

Україна може отримати новий транш від МВФ у червні. Фото: unian.net.

Україна може отримати новий транш від Міжнародного валютного фонду (МВФ) в червні. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Плануємо зробити все до кінця кварталу, так було б правильно сказати. Травень або червень", - зазначив він. Чиновник нагадав, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив розробити і затвердити попередній план роботи з МВФ до 1 травня.

За словами Кубіва, 18 квітня було проведено нараду за участю представників Міністерства фінансів і Міністерства економічного розвитку і торгівлі, де було обговорено стратегію взаємодії з МВФ. Віце-прем'єр додав, що в даний момент Україна не наполягає на отриманні об'єднаного траншу.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...