Стало відомо, кого Порошенко призначив головою передвиборчого штабу

Головою передвиборчого штабу президента України Петра Порошенка, який буде займатися організацією його майбутньої президентської кампанії, став Віталій Ковальчук - перший заступник глави Адміністрації президента. Про це пише "Громадське" з посиланням на двох не названих співрозмовників у керівництві АПУ, повідомляють Патріоти України.

У середині серпня Порошенко провів закриту нараду з учасниками штабу, на якій представив Ковальчука як його керівника. "Ковальчук буде займатись організаційними питаннями як на центральному рівні, так і на місцях, натомість Ігор Гринів (народний депутат від "БПП") буде керівником кампанії. Він відповідає за стратегію, а також змістовне наповнення", - сказав співрозмовник.

Водночас він наголосив, що процес формування штабу і розподіл обов’язків між його членами триває. Ковальчук не прокоментував питання щодо його призначення головою передвиборчого штабу. Натомість Гринів у середині серпня в інтерв’ю виданню "Главком" підтвердив, що буде керівником виборчої кампанії Порошенка. Ковальчук і Гринів займали аналогічні посади під час президентської кампанії Порошенка у 2014 році. Тоді Ковальчук також відповідав за організаційні питання, натомість Гринів створив передвиборче гасло "Жити по-новому".

Аналогічні функції вони виконували і у штабі "БПП" під час парламентських виборів 2014 року. Натомість на місцевих виборах-2015 передвиборчий штаб партії президента очолював народний депутат Ігор Кононенко, а за змістовне наповнення кампанії відповідала народний депутат Вікторія Сюмар.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...