Стало відомо, коли Порошенко може зустрітися з Трампом, - АП

Телефонна розмова між лідерами держав була дружньою.

Порошенко і Трамп. Фото: ZN.ua

Зустріч президентів Петра Порошенка та Дональда Трампа може відбутися в лютому 2017 року. Про це в інтерв'ю "Обозревателю" повідомив заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв, передають Патріоти України.

"Більш конкретна розмова буде відбуватися вже після церемонії інавгурації. Ми готуємо візит Петра Порошенка до США на лютий 2017 року", – зазначив Єлісєєв. За його словами, телефонна розмова між лідерами держав була дружньою.

"Перший млинець не став глевким – це добре. Новообраний президент США, звичайно, поцікавився ситуацією на Донбасі. Було видно, що Дональд Трамп починає ознайомлюватися з українським досьє. Це також чудово. Сам факт цієї розмови – свідчення того, що Трамп готовий вибудовувати двосторонній діалог. Не хотів би робити далекосяжні висновки, але, думаю, такі кроки повинні закріпити цю тенденцію", – підсумував заступник глави АП.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...