У Ляшка повідомили, скільки заплатив Григоришин, щоб Михеїл Саакашвілі став телеведучим (фото)

Угоду з телеканалом ZIK для Саакашвілі оплатили два бізнесмени - Костянтин Григоришин та Петро Димінський.

Михеїл Саакашвілі. Фото: Фейсбук.

Екс-голова обласної ради Одещини, лідер партії «Рух нових сил» Михеїл Саакашвілі стане ведучим авторської програми на телеканалі ZIK. Михеїл Саакашвілі буде вести авторську програму «Інша Україна» щосереди о 21:30, пишуть Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Частина команди грузинського політика відтепер працюватиме у студії телеканалу ZIK та готуватиме випуски для екс-очільника Одещини. Жанр програми – політичне ток-шоу, його вестиме сам Михеїл Саакашвілі без співведучих.

Як написав лідер “Руху нових сил” на своїй сторінці у Facebook, нещодавно у студії телеканалу записали перший ефір.

«Головна подія сьогодні – частковий прорив інформаційної блокади. Ми записали на ZIK першу програму “Іншої України”, і вона вийшла дуже гострою. Щотижня в цій передачі я буду вам показувати таку Україну, якою її не вказує більше жоден канал», – анонсував політик свій телепроект.

Агенти колишнього президента Грузії уклали з керівництвом телеканалу договір строком на 5 місяців та загальною вартістю 1 мільйон гривень.

Угоду із західним телеканалом для Саакашвілі оплатили два бізнесмени.

Йдеться про російського олігарха Костянтина Григоришина, який також спонсорував інформаційні кампанії через видання «Українська правда» й журналіста Сергія Лещенка.

Костянтин Григоришин.

Другим спонсором Михеїла Саакашвілі став західноукраїнський бізнесмен Петро Димінський, – повідомляють джерела ІНФОРМАТОРа в оточенні Саакашвілі.

Підприємець та політик Димінський є одним з власників паливно-промислової групи “Континіум” та інформаційного агентства “Західна інформаційна корпорація”.

Петро Димінський.

Нещодавно юристи Михеїла Саакашвілі зареєстрували ТОВ «Укрмедіапростір» – продакшн, директором та номінальним засновником якого у Єдиному державному реєстрі вказано прес-аташе політика Дарину Чиж.

Товариство зареєстроване 28 березня 2017 року у Києві на вул. Євгена Коновальця, 44-Б зі статутним капіталом 500.00 гривень.

Прес-секретар Михеїла Саакашвілі Дарина Чиж.

Через цю фірму і проходитимуть кошти спонсорів, призначені для просування партії «Рух нових сил», – пояснює співрозмовник видання.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...