Стали відомі імена нардепів, яких можуть позбавити недоторканності

Таких претендентів двоє, і вони є членами "Опоблоку".

Олександр Вілкул. Ілюстрація:Українські Новини

Генпрокуратура України може внести до Верховної Ради подання на зняття недоторканності з двох нардепів від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула та Дмитра Колеснікова. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на джерела в українському парламенті, зазначають Патріоти України.

Видання уточнило, що справа щодо Вілкула стосується питань землі у Дніпропетровській області.

Слід зазначити, що Дмитро Колесніков у період з 24 грудня 2012 року по 2 березня 2014 року був головою Дніпропетровської облдержадміністрації. Як відомо, Олександр Вілкул був його попередником на цій посаді.

До слова, раніше Генпрокурор України Юрій Луценко заявив про наявність у нього матеріалів щодо зняття недоторканності з низки депутатів Верховної Ради. За словами очільника ГПУ, таких матеріалів є 5.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...