Старі гріхи: У Холодницького чекають "у гості" Коломойського

Голова спеціалізованої антикорупційної прокуратури підкреслив, що допит може відбутися в рамках справи 2003-2004 років, яка була витребувана у Генпрокуратурі.

Ігоря Коломойського чекають на допит у спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. Фото:ukr.media

Спеціалізована антикорупційна прокуратура має намір викликати на допит Ігоря Коломойського. Про це заявив глава САП Назар Холодницький, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

Холодницький підкреслив, що допит може відбутися в рамках справи 2003-2004 років, яка була витребувана у Генпрокуратурі.

"Моніторивши Єдиний реєстр досудових розслідувань, ми встановили, що, дійсно, є така справа, де, нібито, ми зараз перевіряємо,"Коломойський давав, а Пінчук брав". Там зараз приблизно така фабула. Ми зараз проводимо слідство. Я не виключаю виклику Коломойського", - повідомив Холодницький.

План ворога провалився: Ударні дрони ЗСУ зупинили бойові мотоцикли окупантів, на яких вони штурмували Новомихайлівку (відео)

четвер, 9 травень 2024, 7:22

ЗС РФ використали колону з восьми мотоциклів і трьох бронемашин для прориву під Вугледаром. Однак спроба була марною завдяки успішним скидам з безпілотників, розповіли бійці ЗСУ. . Ударні дрони ЗСУ поцілили по зграї російських бойових мотоциклів, які ...

У Росії виникли проблеми з ракетами з КНДР - половина вибухнула у повітрі

четвер, 9 травень 2024, 6:48

Близько половини північнокорейських ракет, якими Росія вдарила по Україні, не долетіли до цілі. Відсоток несправності високий. Про це у коментарі Reuters розповіли в Офісі генерального прокурора України. За словами Офіса, всього прокурори вивчили уламк...