"Старый миропорядок рушится. Идет новый передел мира", - Лукашенко (відео)

У різних куточках планети все голосніше чути голоси тих політиків, хто ставить свої амбіції вище блага народу, зауважив президент БІлорусі.

Олександр Лукашенко у новорічному зверненні до білоруського народу. Фото: скрін відео

Президент Білорусі Олександр Лукашенко в новорічному зверненні до білоруського народу зазначив, що за останній рік світ не став спокійнішим. Про це можна почути у відео, розміщеному білоруським інформагентством Белта на Youtube, зазначають Патріоти України.

Він зазначив, що 2015 рік нагадав усім, що людське життя - головна цінність. "У самих різних куточках планети все голосніше чути голоси тих політиків, хто ставить свої амбіції вище блага народу.

Очевидно, що старий світопорядок валиться. Йде новий переділ світу, який не принесе людям нічого, крім бід і страждань", - зазначив Лукашенко.

Також президент Білорусі в новорічному привітанні нагадав, що в році, що минає відбулося святкування 70-річчя "великої Перемоги". Він назвав це "символічним".

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...