Стейки, кролики і не тільки: Українські політики розповіли, які страви приготують до новорічного столу (відео)

Народні депутати розповіли, як накривають новорічний стіл і які новорічні страви готові приготувати власноруч. Як ідеться в сюжеті ТСН, народний обранець від БПП Олексій Мушак напередодні свят показав, як готувати своє фірмове блюдо - різдвяний стейк шато-бріан, повідомляють Патріоти України.

"Є одна фішка, одна річ, яку завжди готую тільки я – стейки", - сказав парламентар. А керівник САП Назар Холодницький до новорічних свят вирішив здивувати дерунами. Каже, у фастфуді його можна зустріти частіше, аніж в якихось елітних закладах. "Треба натерти картопельку. Я найбільше не люблю цей момент, щоби деруни не вийшли зі шматочками м’яса, антикорупційного", - жартує він. Як саме готувати цю українську страву телефоном Холодницький радиться із коханою дівчиною – Юлею.

Депутат від "Волі народу" Сергій Шахов зізнався, що з кухнею знайомий "на ти". "Взагалі моя перша освіта – кухар-кондитер", - розповів він. Утім, готувати на новорічний стіл вирішив не солодощі, а бабусиного кролика з грибами.

Позафракційний нардеп Олександр Шевченко новорічні свята зустрічати збирається із родиною, а неодмінний атрибут для його свята – співи від доньки Ксенії. Ще одна господиня – народна депутатка від "Народного фронту" Тетяна Донець вирішила приготувати рибний холодець. "Риба, яку готували, вирощує моя подружка у Львівській області. Солоні помідори без шкурки, дуже прикольно. Спробували зробити вперше ковбасу з пшона", - розповідає парламентарка про те, що приготувала до святкового столу.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...