Страшна трагедія: На Донбасі загинули троє українських військових

Ілюстрація: inforesist.org

Надзвичайна подія трапилась в одній з військових частин, яка виконує бойові завдання на Донецькому напрямку району проведення антитерористичної операції, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

19 листопада загинули 3 військовослужбовця. За попередньою інформацією, подія сталась у результаті необережного поводження з пічним обладнанням.

Причини та подробиці надзвичайної події наразі з’ясовуються. На місці працює оперативна група військової служби правопорядку та представники військової прокуратури.

За фактом події порушено кримінальне провадження, триває слідство.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...