Страшне самогубство: У Запоріжжі чоловік підірвав себе у будинку

У Запорізькій області 35-річний чоловік наковтався таблеток і підірвав себе гранатою у власному будинку. Про це повідомляє прес-служба поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України.

9 жовтня до Великобілозірського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в будинку стався вибух. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, співробітники Вибухотехнічного управління, криміналістичної лабораторії.

"Жінка прийшла додому та побачила свого чоловіка на дивані непритомним та поряд п'ять блістерів з-під пігулок. Медичні працівники намагались привести до тями чоловіка та побачили гранату. Всі вибігли з будинку на вулицю та зателефонували до поліції. А вже за кілька хвилин в будинку пролунав вибух", – йдеться у повідомленні.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України із позначкою "самогубство".

Окрім загиблого, від вибуху ніхто не постраждав. Відкрито кримінальне провадження.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.