​Страшилка для патріотів: План "Шатун" розробив голова парламентської фракції БПП - Саакашвілі

Історія з удаваним планом по дестабілізації України, розроблена главою парламентської фракції Блоку Петра Порошенка Ігорем Гринівим, потрібна, щоб протистояти вуличним акціям протесту, стверджує політик.

Історію з планом по дестабілізації в Україні під назвою "Шатун" розробив глава парламентської фракції Блоку Петра Порошенка Ігор Гринів. Про це в ефірі телеканалу "ZIK" заявив екс-глава Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі, констатують Патріоти України.

"Це план Адміністрації Президента. Є там такий Гринів. Це зараз глава фракції. Він їх "мозок". Гринів розробив цей план "Шатун". Я добре знаю, на що здатний Путін. Я знаю, що він, дійсно, готовий всіляко розхитувати Україну. Він ворог України. Він мій особистий ворог. Ця людина, яка пообіцяла підвісити мене за одну м'яку частину мого тіла", - сказав Саакашвілі.

На його думку, історію з планом "Шатун" розробили, щоб протистояти вуличним акціям протесту.

"Придумали операцію під назвою "Шатун", що все це"Шатун", що ми в човні, не можна розхитувати човен. А якщо цей човен тоне, якщо йде на дно? Якщо вони, капітани, й гадки не мають, як ним управляти? Якщо в цьому човні вже є дірки? Це не розхитування човна. Це порятунок ситуації", - вважає Саакашвілі.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька: Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, - Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...