Стрєлков-Гіркін підняв на сміх "висюльки" ватажка "ЛНР" Плотницького

Колишній будівник "Новоросії" назвав Плотницького шахраєм і пройдисвітом.

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький. Фото: pl.com.ua.

Перший міністр оборони "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін публічно висміяв нагороди самопроголошеного ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького. Бойовик розкритикував фейкового керівника за роздвоєння особистості - на так званому гербі "республіці" символіка - в радянському стилі, на грудях Плотницького - династичний хрест. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, повідомляють Патріоти України.

Ось що пише Стрєлков-Гіркін:

“Герб ЛНР” он назвал средним между гербом Китайской Народной Республики и гербом Республики Беларусь. А вот первый орден на груди главаря “республики” - династический "Орден Св. Николая Чудотворца" 4-й степени. Эту награду вручала "великая княгиня" Мария Владимировна "Романова", иногда к ней прилагались дворянские грамоты. После этого ордена снова советские красные звезды.

“Не могу не подивиться выдающейся тщеславной глупости, заставляющей повесить на себя побольше "блестящих висюлек", даже не задумываясь, как они сочетаются между собой...”, - вказав Стрєлков.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...