Створені одне для одного? Коломойський розповів про "інтимні стосунки" і не за гроші з радником Авакова Кивою

Олігарх зізнався, що Кива нещодавно приїжджав до нього в Ізраїль.

Ілля Кива. Фото: соцмережі.

Бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю головному редактору LB.ua Соні Кошкіній заявив, що не підтримує фінансово лідера Соцпартії України Іллю Киву. Другу частину інтерв'ю опубліковано 27 листопада на каналі KishkiNa в YouTube, передають Патріоти України.

"Є Ілля Кива, я його знаю із 2014 року. Так, у нього зараз якась нова ідея є, Соціалістична партія, він за неї боровся з [нардепом від Блоку Петра Порошенка Сергієм] Капліним. Ідея соціалістична 100% гарна... Можу йому зателефонувати, сказати: "Красень, молодець". Він мені надсилає свої виступи", – сказав Коломойський.

Він зазначив, що Кива нещодавно приїжджав до нього в Ізраїль. "Так, був. Ми спілкувалися", – заявив бізнесмен.

На запитання, чи допомагає він Киві грошима, Коломойський відповів: "Ні. Порадами – так". "Кива не входить у сферу наших життєвих або управлінських інтересів. У нього інший начальник є", – заявив бізнесмен.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...