"Стисло про мільйони чиновників": Мережу підірвав "пост правди" від українського блогера

Дійсно, після перегляду декларацій українських політиків починаєш всерйоз задумуватися, може, справді є пристрій для генерування доларів з повітря?

Еволюція української "еліти". Карикатура: twinnet.com.

У соціальній мережі викликав бурхливу реакцію гнівний пост блогера Івана Оберемко з приводу величезних сум грошей, задекларованих народними депутатами України. Про це блогер написав на своїй сторінці в Faceboook, передають Патріоти України.

Оберемко, зокрема, зазначив, що нардеп Андрій Лозовий з його $200 тисяч і В'ячеслав Кириленко із 5 земельними ділянками та 900-метровим будинком під Києвом ні дня не працювали поза партійними структурами.

"Та бєспонту, все одно підуть і знову за це кодло проголосують", "Звісно проголосують, тому що в кожному жевріє надія, що настане той світлий день, коли і він зможе задекларувати 200 кг грошей, згенерованих з повітря", "Просто у тебе немає мощей 13-го століття, ось ти і бісишся", - пишуть коментатори.


"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...