Суд прийняв рішення по російському шпигуну в Кабміні

Адвокат наполягає, що його підзахисний провину не визнає.

Фото: УП

Шевченківський суд обрав Станіславу Єжову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Про таке рішення судді Віталія Циткіча журналістам розповів адвокат Володимир Шпирук, повідомляють Патріоти України.

За його словами, досудове слідство триватиме до 17 лютого. Він додав, що будуть вивчатися матеріали, які були вилучені у Єжова під час обшуків. Цю інформацію підтвердила речник генпрокурора Лариса Сарган.

Адвокат наполягає, що його підзахисний провину не визнає.

Шпирук зазначив, що Єжов у шоковому стані. Він не говорить, каже адвокат.

Станом на 17:45 Єжова вивезли із Шевченківського суду. Єжова підозрюють у державній зраді - ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу. Така стаття передбачає лише арешт.

Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...

Найманці з Непалу вже масово тікають з армії РФ - ГУР Міноборони

середа, 1 травень 2024, 13:17

Найманці з Непалу тікають із російської окупаційної армії. Серед причин масового дезертирства – величезні втрати у "м'ясних штурмах" і жорстоке ставлення командирів. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передаю...