Сумний кінець "новороса": Терорист "ДНР" загримів на підвал до своїх, а тепер випрошує гроші

Командир батальйону "Ангел" Олексій Смирнов приїхав з Росії повоювати за "ДНР", потрапив на підвал до своїх, відсидів 8 місяців, тепер збирає гроші на лікування.

Скріншот

Командир батальйону ДНР під назвою "Ангел" Олексій Смирнов звернувся в мережі з проханням про збір грошей йому на лікування після восьми місяців у підвалі, повідомляють Патріоти України.

"Не дивлячись на повідомлення всіх моїх ворогів я так і не накрав собі грошей, і мені дійсно потрібна допомога, 8 місяців в сирому підвалі не пройшли даром", - написав він в соціальних мережах.

Український журналіст і блогер Денис Казанський у відповідь на даний пост, додав, що "герой" Новоросії потрапив на підвал до своїх.

"Коротка біографія героя Новоросії. Командир батальйону "Ангел" Олексій Смирнов приїхав з Росії повоювати за "ДНР", потрапив на підвал до своїх, відсидів 8 місяців, тепер збирає гроші на лікування", - каже Казанський.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...