Святая святих: У мережі показали розкішний пентхаус Трампа (фото, відео)

​Сім'я новоспеченого президента Америки живе на 66 поверсі Trump Tower в розкішних триповерхових апартаментах.

В пентхаусі Трампа. Фото: newsoboz.org.

Мільярдер Дональд Трамп і його дружина Меланія живуть в пентхаусі Trump Tower, що належить новообраному президенту і побудований в 1983 році. в мережі з'явилися фото інтер'єру житла новоспеченого американського гаранта, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

З триповерхових апартаментів Трампа відкривається захоплюючий вид на Центральний парк. "Будинок політика оцінювали в $100 млн, і це, до речі, не найдорожчий в Нью-Йорку. Через пишність і достаток золоту квартиру Трампа порівнювали з Версальським палацом", - пише видання.

Інтер'єр розробляв відомий дизайнер Анджело Донг, якого також називали "Сен-Лоран світу диванів".

Пентхаус має мармурові стіни, підлогу і колони. Дизайнер дотримувався інтер'єру в стилі Людовика XIV, який отримав прізвисько Король-Сонце.

У задній частині вітальні знаходиться фонтан. На видному місці - фотографія покійного батька Трампа Фреда, фамільний герб зображений на подушці. А на стіні висить сімейний портрет.

На столику - бронзова скульптура Ерос і Психея та триб'ют-альбом Мохаммеда Алі вартість $15 тис. У залі для сніданків чай і апельсиновий сік подається в чашках і склянках із золотою оправою.

Відзначимо, що фотографії розкішного пентхауса Трампа стали доступні ЗМІ завдяки дружині американського президента - Меланії.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...