Свято наближається! На дні народження Коломойського назвали ім’я "майбутнього прем’єра"

Привітати без п'яти хвилин, як багато гадають, "некоронованого короля країни" понаїхало чимало впливових політиків та бізнесменів України.

День народження Ігоря Коломойського 13 лютого відзначився великою кількістю непересічних гостей. святкування розтягнулося на два дні. Про це з посиланням на власні джерела повідомила журналістка Соня Кошкіна, зазначають Патріоти України.



«У перший до іменинника прибуло чимало гостей. Загальною кількістю близько 130. І навіть Сергій Льовочкін … Очно вони востаннє давненько так спілкувалися - ще до всього, мало не в 2013-му. І ось приїзд Тетяни Бахтєєвої мене ще здивував», - написала вона у своєму Телеграмі.



Кошкіна стверджує, що другий день гуляли в Тель-Авіві, в узбецькому ресторані.

Ігор Коломойський з Ігорем Палицею

«Відразу два моїх джерела з числа гостей стверджують, що чули тости на честь майбутнього прем'єр-міністра ... Ігоря Палиці. Але сам Ігор Валерійович говорить, що це не так. Ок. Ну, хто я, щоб не вірити імениннику?» - відзначила вона.



Крім того, на питання у Facebook чи виступав на святі кандидат у президенти Володимир Зеленський, жінка не без задоволення пококетувала : «З трьох разів здогадайтеся».

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...