Свій інтерес: Російський історик озвучив прогноз по закінченню війни на Донбасі

Експерт звернув увагу на ситуацію в Придністров'ї та ізраїльсько-палестинський конфлікт.

Юрій Фельштинський. Фото: ЖЖПрезидента Росії Володимира Путіна вигідно продовження конфлікту на Донбасі, тому найближчим часом його навряд чи буде врегульовано. Таку думку у своїй колонці на "Апострофі" висловив російський історик Юрій Фельштинський, повідомляють Патріоти України.

Експерт звернув увагу на ситуацію в Придністров'ї та ізраїльсько-палестинський конфлікт, підкресливши, що "національні конфлікти зазвичай тривають довго".

При цьому Фельштинський зазначив, що одна зі сторін конфлікту завжди може піти на загострення, щоб вирішити його остаточно: "Можна припустити, що російська сторона відкрито введе російські регулярні війська в "ДНР" і "ЛНР" і анексує ці території точно так, як це було з Кримом. Або фактично приєднає їх, як сталося з Абхазією і Південною Осетією, відібраних у Грузії в 2008 році".

В той же час історик підкреслив, що Кремль влаштовує формат з "Мінськом", який дозволяє залишити Росії можливість для розширення конфлікту і повномасштабної війни з Україною: "російсько-український конфлікт може виявитися "вічним".

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...