Світ потребує змін: Канцлер Австрії закликав переглянути санкції проти РФ

За його словами, треба шукати нові важелі впливу на Москву.

 Крістіан Керн. Фото: proxy4tech

Канцлер Австрії Крістіан Керн закликав переглянути санкції відносно Росії, заявивши, що вони не досить ефективні. Про це він заявив в інтерв'ю Bloomberg, повідомляють Патріоти України.

Керн вважає, що Євросоюзу, ймовірно, варто пошукати нові важелі впливу на президента РФ Володимира Путіна, щоб домогтися більшого успіху, і які були б менш руйнівними для економіки Європи. У той же час він додав, що Європі важливо залишатися єдиною в цьому питанні.

На питання, чи виступає він за часткове скасування санкцій в обмін на дотримання Мінських домовленостей, Керн відповів ствердно.

"... Концепція, що ми запровадимо санкції і прийдемо до гарних результатів з Росією не спрацювала. Я думаю нам потрібна інша концепція", - сказав він.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...