Свої люди: Жириновський "тягне" у російські депутати терориста "ДНР"

Нині бойовик намагається зробити політичну кар'єру.

Терорист воював на Донбасі. Фото: ЖЖБойовик Інокентій Красильников, який воював на Донбасі, став кандидатом у депутати від партії ЛДПР. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook блогер Олексій Мінаков, передають Патріоти України.

За його словами, 18 липня Красильников у соцмережі опублікував агітаційний плакат кандидата в депутати Самарської губернської думи. Мінаков також показав фото Красильникова, зроблені в період, коли він воював на Донбасі.

"Інокентій Красильников - російський найманець, який воював на Донбасі, раніше служив у ВДВ РФ. Під час бойових дій отримав контузію, після чого лікувався в госпіталі окупованого Донецька", - розповів блогер. Згідно з інформацією на сайті ЛДПР, Красильников балотується у Центральному одномандатному виборчому окрузі №6.


"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...

"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...