Своїх не кидають? Терористів "ДНР" збираються депортувати з Росії в Україну

Причин такого рішення називають відразу декілька.

З Росії можуть депортувати 17 учасників незаконних збройних формувань Донбасу. Про це повідомляє "Союз добровольців Донбасу", очолюваний колишнім прем'єр-міністром" "ДНР" Олександром Бородаєм, передають Патріоти України.

Відзначається, що бойовиків можуть депортувати з причини втрати паспорта або подання документів після встановлених термінів. Крім цього, кажуть в організації, деякі представники органів влади на місцях (Ростов-на-Дону) будують перешкоди для отримання документів учасниками незаконних збройних формувань.

На даний момент в Ростові-на-Дону проходять судові засідання по депортації двох бойовиків - Геннадія Анісімова та Володимира Гашкова.

Анісімов воював у підрозділі бойовиків "Оплот", потім потрапив у полон, був звільнений в грудні 2014 року, після чого він двічі безуспішно намагався отримати притулок в РФ.

"Минуло два суду, за підсумками яких йому призначено покарання у вигляді примусової депортації та заборону подальшого в'їзду в Росію протягом п'яти років", - зазначили в організації.

Гашков брав участь в акціях "Антимайдану", потім воював у рядах бойовиків "ЛНР". У червні цього року, у зв'язку з погіршенням здоров'я, прибув до Ростова-на-Дону.


"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...