"Своих" бросают": У Путіна відхрестилися від допомоги терористам "Л/ДНР"

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков пояснив, чому цього року РФ не відправляла "гумдопомогу" на окуповану частину Донбасу, повідомляють Патріоти України.

"Це не означає, що ця практика (поставки "гумконвоя". — Ред.) перервана. Там просто відбувається оцінка потреб", — сказав він.

Пєсков додав, що залежно від того, яка "допомога" потрібна Донбасу, ухвалюються відповідні рішення про її постачання.

"Тут немає жодних системних чи інших змін у підходах (поставок. — Ред.)", — заявив прес-секретар глави РФ. Нагадаємо, "гумдопомога" жителям Донбасу доправляється з серпня 2014 року. 84-й за рахунком "конвой" Росії був відправлений 20 грудня 2018 року.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...