Сигнал від агресора? Москва підняла по тривозі війська РФ в Чечні і Криму

Загалом піднято близько трьох тисяч військовослужбовців.

Військові частини РФ у Карачаєво-Черкесії, Чечні, Дагестані і окупованому Криму підняті по тривозі для раптової перевірки бойової готовності, повідомляють Патріоти України.

"Підняті по тривозі з’єднання і військові частини здійснять марші на зазначені полігони для виконання навчально-бойових завдань. На маршрутах пройде відпрацювання відбиття нападу умовного противника і орієнтування в незнайомих районах. На полігонах військовослужбовці виконають завдання з відпрацювання тактичних дій і проведуть навчальні стрільби, – повідомляє прес-служба штабу Південного військового округу ЗС РФ.

Загалом піднято близько трьох тисяч військовослужбовців, понад тисяча одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки, зокрема танки Т-72Б3, бойові машини піхоти БМП-3 і бронетранспортери БТР-82А.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...