Сили АТО вистояли: Світлодарській дузі пройшов запеклий бій

Усього за добу терористи чотири рази порушували режим припинення вогню.

Ілюстрація: narodna-pravda.ua

У четвер, 1 лютого, у районі Світлодарської дуги терористи "ЛНР" напали на сили АТО, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр АТО.

"У вечірній час противник більше 2 годин вів вогонь по позиціях наших захисників біля Луганського з 120-мм і 82-мм мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів", - сказано в заяві.

У результаті ніхто з українських військовослужбовців не постраждав. "За минулу добу в районі проведення АТО спостерігалася подальша активність бойовиків російсько-окупаційних військ. Окупанти продовжували застосовувати по позиціях захисників України важкі міномети, нахабно порушуючи Мінські домовленості", - йдеться в звіті.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...