"Система": У МінАТО знайшли одну спільну рису у ліквідації бойовиків на Донбасі

Знищення бойовиків Донбасу стало системним.

Ілюстрація: topre.ruУ вбивствах бойовиків на окупованих територіях є одна спільна риса - усі загиблі були "медійними" особистостями й з'являлися на екранах, звичайних бойовиків не чіпали. Про це заявив радник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак, передає "112 Україна", передають Патріоти України.

"Якщо ви побачили, - прибирають усі медійні фігури. Не тих, хто воював, а тих, які були всі на телекамерах. Причому не стільки в Україні, тому що у них у нас дуже специфічна популярність і, можливо, якщо б вони здалися, у них був би невеликий шанс дожити до суду, щоб не розстріляли по дорозі. Вони могли б там десь у Ростові або на Кубані з'явитися, підняти прапор "ростовської народної республіки" і їх би підтримали, - невдоволення населення цих територіях дуже високе. Тому їх відрізають одразу від усього", - заявив Гримчак.

Нагадаємо, 8 лютого бойовики "ДНР" повідомили про знищення ватажка "батальйону "Сомалі" "Гіві". За попередніми даними, був використаний реактивний піхотний вогнемет "Шмель", який перебуває на озброєнні в Росії.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.