Ситуація на Донбасі: Терористи атакували Попасну з гранатометів і БМП

Бойовики ведуть провокативний вогонь по силам АТО.

Ілюстрація: ЖЖ

Проросійські бойовики обстріляли Попасну (Луганський напрямок) з різного типу гранатометів і БМП. Про це повідомляє прес-центр АТО, передають Патріоти України.

"На Луганському напрямку бойовики стріляли по позиціях сил АТО під Врубівці. Гранатомети застосували по укріпленнях у Станиці Луганській, Новоолександрівці. У Новоолександрівці і Станиці Луганській активізувалася снайперська пара", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку бойовики випустили 60 снарядів з 122 мм артилерії по Чермалик, били з великокаліберних знарядь того ж калібру по Новоселівці і Мар'їнці. Артилерійські установки калібру 152 мм застосували в Рибінському. У Славному, Красногорівці і Лебединському, Чермалик та Широкино ворог відкривав мінометний вогонь. У Новогригорівці і Мар'їнці противник задіяв БМП. На цьому ж напрямку проявив себе снайпер.

На Донецькому напрямку гарячими точками залишаються Авдіївка, Зайцеве, Майорське і Луганське, де бойовики обстрілювали опорні пункти українських військових з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. Також, в Донецькій неспокійно було в Верхньоторецькому, Кам'янці, Новоселівці другий і Новгородському.

Відпрацювали потужно: Бійці ЗСУ показали відео знищення техніки і десанту окупантів у Донецькій області

четвер, 2 травень 2024, 10:53

Бійці 47-ої окремої механізованої бригади ЗСУ, які діють на відрізку фронту в Донецькій області, зупинили чергову спробу російських окупантів прорвати оборону українських захисників. Ворожий штурм було зупинено, загарбники зазнали втрат в особовому скл...

Провокують катастрофу: Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА біля шостого реактора ЗАЕС

четвер, 2 травень 2024, 10:30

Підрозділи активних дій ГУР МО України здобули докази використання окупантами дронів-камікадзе над ядерними реакторами захопленої Росією Запорізької атомної електростанції, про це повідомляє ГУР, передають Патріоти України. Відео з ворожого fpv-безпіло...