Ситуація на Донбасі: Терористи атакували сили АТО під Авдіївкою, під ударом - Зайцеве і Луганське

Бойовики не припиняють провокативних обстрілів.

Ілюстрація: ЖЖЗа минулу добу російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО. Зокрема, 33 обстріли зафіксовано на Донецькому, 21 на Маріупольському та 2 на Луганському напрямках, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог неодноразово застосував 82 мм міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім цього, противник використовував міномети калібру 82 мм у Троїцькому та Майорську, гранатомети – у Зайцевому та Новгородському, а великокаліберні кулемети – під Луганським.

На Маріупольському напрямку вчора близько 21.00 години ворожі диверсанти у кількості до 30 осіб, використовуючи гранатомети та стрілецьку зброю, спробували захопити наші опорні пункти у Мар’їнці. Українські воїни відкрили вогонь у відповідь та змусили противника відступити. Втрат серед наших бійців немає.

Також, у Мар’їнці, Водяному та Красногорівці російські окупанти обстріляли укріплення Сил АТО з 82 мм мінометів, під Павлополем, Широкиним та Гнутовим – з гранатометів, а в Старогнатівці та Лебединському – з великокаліберних кулеметів. На Луганщині противник вів гранатометний вогонь по Лопаскиному.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...