Ситуація на Донбасі: Терористи атакували Водяне, під ударом - Широкине

Бойовики не припиняють обстрілів українських позицій, незважаючи на мінські домовленості.

Ілюстрація: ЖЖМинулої доби в зоні проведення АТО терористи 44 рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців, повідомляють Патріоти України з посиланням на Міноборони.

Так, на Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм по Широкиному та Водяному. В напрямку Тарамчука, Мар'їнки, Талаківки та Лебединського бойовики використовували міномети 82 мм та 120 мм калібрів.

На Луганському напрямку позиції біля Новоолександрівки та Новозванівки були обстріляні з гранатометів, кулеметів, протитанкових ракетних комплексів, стрілецької зброї, а також з мінометів одночасно.

На Донецькому напрямку біля Новгородського зафіксовано вогонь снайпера. Також в цьому районі бойовики стріляли з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. В Авдіївці терористами також була застосована ствольна артилерія калібру 122мм. Крім того, зазначається, що сили АТО декілька разів були змушені відкривати вогонь у відповідь.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...