Ситуація напружена: У штабі АТО заявили про чергове загострення на Донбасі

Всього за минулу добу незаконні збройні формування 31 раз порушили перемир'я. Вісім українських військовослужбовців отримали поранення.

Ілюстрація: expres.ua

В зоні проведення АТО на Донбасі спостерігається тенденція до загострення ситуації. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

Підкреслюється, що вже кілька днів поспіль у районі Авдіївки фактично не припиняються обстріл позицій української армії. Так, вчора, з 18:00 і до півночі бойовики "ДНР" фактично безперервно вели вогонь по позиціях українських солдатів в районі промзони. Тут, крім застосування гранатометів, великокаліберних кулеметів, бойовики випустили щонайменше 10 мін калібру 120 мм та 19 мін калібру 82 мм.


"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...