Ситуація в Калинівці: Ще лунають поодинокі вибухи, працюють пожежні танки та авіація

Рятувальники разом з правоохоронцями здійснюють подворові обходи в Калинівці та прибирають з подвір'їв громадян вибухонебезпечні предмети.

Станом на сьогодні, інтенсивність вибухів на військових складах у Калинівці під Вінницею значно знизилась. Про це повідомив речник ДСНС у Вінницькій області Олександр Кутовий в ефірі телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

"Зараз ситуація значно покращилася. Вибухи є поодинокими - протягом години можна почути всього-навсього кілька вибухів. Локалізація пожежі не за горами", - поінформував Кутовий.

За його даними, до гасіння пожежі залучені 310 представників особового складу ДСНС, 88 одициць техніки, в тому числі 7 пожежних танків. Також на місці події знову працюватиме авіація.

"За вчора кинуто 128 тонн води безпосередньо на осередок пожежі та на лісові насадженні, які знаходяться поряд", - зазначив речник відомства.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...