Ситуація загострюється: Під Авдіївкою є загиблі, багато поранених, - прес-центр штабу АТО

Надвечір в зоні проведення антитерористичної операції значно зросла інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування.

В зоні АТО загинули два українських військовослужбовці. Фото: Вголос.Унаслідок обстрілу позицій однієї з окремих механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на донецькому напрямку поблизу населеного пункту Авдіївка, загинули двоє військовослужбовців. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО, пишуть Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

У повідомленні зазначають: "Обстріл наших позицій на даному напрямку вели із забороненого важкого озброєння: танка, мінометів калібру 120 мм і 82 мм.

Ситуація в районі проведення АТО залишається складною. Надвечір значно зросла інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування.

Унаслідок боїв 9 військовослужбовців зазнали поранень, ще двоє отримали бойові травми. Відкриваючи вогонь у відповідь, наші захисники давали гідну відсіч ворогу".

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...