Таємниці кремлівського двору: Бойко в Москві ще не закінчив, попереду нові "доленосні зустрічі" з Путіним

Кремль подає чіткий сигнал проросійському електорату в Україні - Бойко головний проросійський кандидат на президентських виборах і саме на нього ставить Росія.
Кремль сподівається на Бойка? Фото: Страна.ua.

До парламентських виборів колишній "регіонал" Юрій Бойко ще з'явиться у компанії президента Росії Володимира Путіна. Про це сказав політолог Віктор Таран, прокоментувавши появу Бойка на переговорах із прем'єром РФ Дмитром Медведєвим, передають Патріоти України.

"Таким перфоменсом Кремль подає чіткий сигнал проросійському електорату в Україні - Бойко головний проросійський кандидат на президентських виборах і саме на нього ставить Росія. На сьогодні колись єдиний монолітний промосковський електорат розмитий між 3-ма кандидатами - Бойком, Вілкулом+Мураєвим та частково Зеленським.

Росія сподівається, що частина голосів виборців, які збираються голосувати за Вілкула та Зеленського, перейдуть до Бойка. Звісно, це не дасть можливість піднятися вище його четвертого місця у рейтингу, але дозволить підвищити рейтинг з 10% як мінімум до 12%. Проросійскому кандидату дуже важливо перейти психологічну позначку у 12%. Адже в іншому випадку кремлівській пропаганді буде важко говорити, що ідея "русского мира" підтримується в українському суспільстві.

Окрім того, це сигнал прихильникам "русского мира", за кого голосувати на осінніх парламентських виборах. Ні для кого не секрет, що Медведчук та Бойко хочуть використати для заходу у Верховну Раду партію "Опозиційна платформу - За життя". Тому не буде дивним, якщо до парламентських виборів Бойко з Медведчуком ще з'являться у компанії Путіна.

Служба безпеки України мала би зайнятися обома після їхнього приїзду до Києва. Але навряд чи це буде ефективно. Зокрема у Бойка депутатська недоторканність, а Медведчук навряд чи повернеться в Україну до президентських виборів. Навіть якщо приїде, і силовики проведуть з ними слідчі дії, то використає це як додатковий піар для консолідації проросійського електорату навколо своєї політичної сили", - каже Віктор Таран.

Джерело: Gazeta.ua

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...