Так красти ще треба вміти: У Transparency International назвали Януковича чемпіоном з великої корупції

Легендарний прокурор Хосе Угас розслідування щодо грошей межигірського втікача особисто не проводитиме.

Віктор Янукович. Фото:donetskie.com

Голова авторитетної антикорупційної мережі Transparency International Хосе Угас назвав екс-президента України Віктора Януковича чемпіоном по великій корупції. Про це пише ТСН, інформують Патріоти України.

Угас підкреслив, що вкрасти 12 млрд ще треба вміти. Тепер же слід зуміти хоч щось повернути. Також він додав, що Transparency International спробує допомогти повернути вкрадені кошти.

"Ми можемо допомогти, ми можемо сприяти співробітництву з нашими урядами, надавати контакти слідчих по всьому світу", - сказав Угас.

Аби повернути вкрадене потрібен час, каже прокурор. Пана Угаса чекають депутати із антикорупційного комітету. У Перу свого часу знадобився рік, аби повернути 45 мільйонів. В Україні час залежить від політичної волі.

"Дуже мало часу для мене, аби судити, чи є така воля. На словах вони її виражають і необхідні закони впроваджують. Але слід бачити конкретні дії. І це ми сказали владі України: що будемо чекати конкретних дій", - пояснив керівник Transparency International.

Хіти тижня. КонцеГенштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали:

Ситуація на Донбасі: Окупанти захопили Котлярівку та та просунувся біля кількох населених пунктів - DeepState (мара)

неділя, 5 травень 2024, 8:05

Російські війська на сходіокупували Котлярівку та вийшли на адміністративні межі Очеретиного. Зафіксовано просування біля інших населених пунктів. Про це у ніч проти неділі, 5 травня, повідомляє DeepState. . Зазначається, що окупанти просунулися біля...