"Так не хочется возвращаться в Ж*ПУ": Відео втечі дипломатів РФ з особняків у США підірвало мережу

​Нагальний від'їзд російських дипломатів з родинами в кількості майже сотні людей потрапив на камери журналістів.

Ілюстрація: ЖЖАмериканські журналісти в штаті Меріленд вичікували, як російські дипломати почнуть виїжджати на авто зі своєю американської «дачі» в Сентервіллі, гнані американським урядом. І змогли зняти епічні кадри, повідомляють Патріоти України.

Камера зафіксувала, як з будинків у напрямку до міста від'їжджає ціла колона бусів, джипів та інших дорогих іномарок. Майже всі - чорного кольору. Чітко видно, як водії поспішають, тому що автомобілі їдуть на великій швидкості. «Опівдні в п'ятницю доступ до дачі для них закритий», - йдеться у підписі до відео.

За 12 годин воно зібрало майже 150 тисяч переглядів і майже півтори тисяч перепостів. Користувачі активно коментують його, в більшості випадків висміюючи цю ситуацію.

Нагадаємо, представники російських дипмісій в США зі своїми сім'ями в поспіху залишають американський континент через жорсткі санкції, прийняті урядом США напередодні. Їм дали 12 годин на виселення з їх шикарних особняків, де вони збиралися провести Новий рік, і 72 години, щоб покинути країну. У підсумку, дипломати відсвяткують 2017 рік у літаках по дорозі в Москву.

Читайте також:

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...