Так от звідки "вуха лізуть"! У словах Трампа про Крим знайли "російський слід" (фото)

Автором скандального матеріалу є росіянка.

Фото: rbc.ua

Автором статті на ресурсі BuzzFeed про те, що президент США Дональд Трамп нібито оголосив анексований Крим російським, є журналістка з РФ Юля Йоффе, повідомляють Патріоти України.

"Що примітно, Юля Йоффе росіянка (її яскраве фото в ілюстрації до статті) і на ресурсі BuzzFeed вона не особливо популярна, оскільки статтями не сильно вирізняється. І якщо вже зовсім по правді, я тільки цю статтю на ресурсі від Юлі і знайшов", - йдеться в публікації.

Відзначається, що ЗМІ створили інформаційну хвилю з неперевіреного, непідтвердженого і вельми сумнівного щодо якості матеріалу, "який на користь лише нашому гібридному сусідові".

Зеленський заявив, що Україна зможе вступити до НАТО тільки після перемоги у війні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:57

Україна стане членом Північноатлантичного альянсу після перемоги у війні з Російською Федерацією. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на президента Володимира Зеленського під час зустрічі з офіцерами, які проходять курси професійної військової...

Особлива ставка: Сі Цзіньпін збирається вбити клин між Європою і США, - Bloomberg

вівторок, 30 квітень 2024, 15:58

Як пише Bloomberg, візит президента Китаю Сі Цзіньпіна до Франції, Сербії та Угорщини має показати, що Пекін може запропонувати ЄС набагато більше, ніж Сполучені Штати Америки, передають Патріоти України. У Міністерстві закордонних справ КНР повідомили...