"Так и победа была не вчера": У Росії ветерану до 9 травня вручили "щедрий" подарунок (фотофакт)

Пенсіонеру отримав... прострочений майонез.

"Щедрий" подарунок від російської влади. Фото: Фейсбук.

У соціальних мережах обурюються, що російському ветерану до Дня Перемоги подарували зіпсований майонез, пишуть Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Відзначимо, що пенсіонеру до 9 Травня вручили набір з 16 пачок сирного майонезу і близько 9 банок класичного соусу в банках. На пачках зазначено, що продукт був проведений ще в листопаді 2016 року.

У соцмережах активно почали обговорювати такий «щедрий» подарунок.

«У нас цього майонезу-ну просто завались! Комбінат подарував ветерану цілий мішок з упаковками простроченого майонезу» , «Нам здається, що мішок майонезу – це завжди гарантія шикарного життя на найближчий рік. В будь-якому вигляді. Як в Парижі!», «Дід явно воював по інший бік амбразури. правильний ветеран зрадів б, вклонився в пояс путину і чекав би з мішком напоготові ковбасного літака», – пишуть в мережі.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...