​"Такої кількості сліз, прокльонів і безнадії я не бачила", - Тимошенко «відкрила очі» Парубію, що львів’яни "вимагають" повернути "злочинну владу" (відео)

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час засідання Погоджувальної ради парламенту заявила, що мешканці Львова розчарувалися в нинішній влади.

Злочинна влада. І таке було

Як повідомляє, Тимошенко розповіла, що на вихідних побувала на книжковому форумі у Львові, пройшлася вулицями, базарами, де спілкувалася з людьми, повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ та «112-Україна». Після цього «леді Ю» видала, що привезла Парубію «петицію», в якій містяни зажадали повернення "злочинної влади".

"Я вперше почула від львів'ян вимогу про те, що якщо демократичні сили, які при владі зараз не здатні управляти країною, то нехай ідуть і повертають "злочинну владу", яка робила для людей краще", - сказала Тимошенко.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...