Таки боїться? У Зеленського назвали умову для дебатів

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського готова до дебатів, якщо побачить запит українського виборця. Про це заявив політтехнолог Зеленського Дмитро Разумков, повідомляють Патріоти України.

"Ми готові до всього, якщо українському виборцю важливо чути слова, а не справи, то, напевно, так. Але я б хотів нагадати, що в 2014 році Петро Порошенко не вийшов на дебати з Юлією Тимошенко. Тоді його команда не сильно про це переживала і розповідала про демократію", - розповів він.

Також за словами політтехнолога, Зеленський показав, що він досить непогано спілкується з журналістами, з міжнародними журналістами, з європейськими бізнес-асоціаціями.

"Тому сам захід (дебати - ред.) не є проблемою, є проблемою обмеженість в ресурсах. Я думаю, вона буде зберігатися і після першого туру, тому ми спочатку пройдемо випробування 31 числом, а потім повернемося до цього питання", - зазначив Разумков.

Джерело: Апостроф

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...