Там готують гарматне м'ясо: Опубліковані фото бази в Росії, звідки найманці ПВК "Вагнера" їдуть на Донбас і в Сирію

Табір ПВК базується біля хутора Молькіно, що в 30 кілометрах від Краснодара на південь по трасі М-4 "Дон

Фото: ЗМІ

В інтернеті оприлюднили фотографії бази приватної військової компанії (ПВК) "Вагнера", найманці з якої воюють на Донбасі і в Сирії, розташованої в Росії. Відповідні знімки оприлюднило видання znak.com, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що табір ПВК базується біля хутора Молькіно, що в 30 кілометрах від Краснодара на південь по трасі М-4 "Дон". При цьому по іншу сторону траси М-4 "Дон" і залізниці, яка йде паралельно автобану, в сотні метрів від селища розташований КПП 10-ї бригади Головного розвідувального управління (ГРУ) Генштабу РФ.

"Рух в районі КПП досить жвавий. Постійно заїжджають і виїжджають якісь машини, туди-сюди проходять люди в штатському і формі. У більшості своїй вони спрямовуються наліво - туди, куди йде асфальтована дорога і де розташовується власне військова частина Міноборони. До слова, на місцевому полігоні, судячи з відкритих джерел, регулярно проводиться "Танковий біатлон", а також ігри реконструкторів", - йдеться в матеріалі.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...