Танки ЗСУ за 15 хвилин можуть захопити Донецьк: Терорист Ходаковський влаштував істерику через наступ "укропів" (фото)

За словами терориста, шансів вистояти у "ДНР" немає.

Ілюстрація: ipress.ua

Збройні сили України можуть швидко захопити тимчасово окупований Донецьк. Про це розповів колишній співробітник СБУ, який перейшов в 2014 році на сторону бойовиків Олександр Ходаковський, повідомляють Патріоти України.

Прихильник терористів заявив, що українські бійці можуть легко зробити прорив лінії фронту. Ходаковський показав, що в місті на дорогах практично немає ніяких блокпостів, ніяких протитанкових ровів.

"Ми проїхали по маршруту з центру до першої позиції, яка знаходиться на передовій … Мета - ознайомити вас з реальним станом справ. Не з тим, про який вам розповідають, а з тим, що існує насправді", - зазначає бойовик.

Ходаковський додав, що танки ЗСУ буквально за 15 хвилин можуть бути в центрі Донецька. "Єдине, чого не вистачає, це червоної стрічки і ножиць на в’їзді в Донецьк для того, щоб противник з парадом сюди зайшов. Відокремлює нас від противника рідка система окопів і десятки згвалтованих війною людей, які не змінюються вже півроку", - підсумував бойовик.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...