Тепер квиток - і за кордон? Суд відпустив мера Одеси Труханова на поруки БПП

Фото: narodna-pravda.ua

Солом'янський районний суд Києва обрав меру Одеси Геннадію Труханову запобіжний захід у вигляді особистої поруки, повідомляють Патріоти України.

Так, Труханова відпустили на поруки народного депутата від Блоку Петра Порошенка Дмитра Голубова. Його зобов'язали прибувати до детектива на першу вимогу, не залишати Одесу без дозволу правоохоронців і здати закордонні паспорти.

Нагадаємо, Труханова, який з кінця грудня був відсутній в Україні, затримали вранці 14 лютого в аеропорту "Бориспіль". Його підозрюють за ч. 5 ст. 191 (крадіжка) у справі "Краяна".

Восени 2016 року мерія Одеси купила будівлю заводу "Краян" за 185 млн гривень у приватної структури, яка на початку того ж року придбала його на ліквідаційному аукціоні всього за 11,5 млн гривень. Отримані гроші продавець намагався перерахувати на рахунок фіктивної компанії, але угоду вдалося заблокувати, і зараз вони перебувають під арештом.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...