Терор у розквіті: У Горлівці Захарченко наказав знищувати прихильників України

У Горлівці угруповання "Сомалі" під керівництвом бойовика Гіві виконує "особливі завдання" щодо виявлення та знешкодження проукраїнськи налаштованих мешканців міста.

Горлівка.

Представники угрупування отримали необмежені повноваження від ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, повідомляє координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук в Facebook. Новину передають Патріоти України.

За його інформацією, група "Сомалі" базується на території центральної збагачувальної фабрики "Узловська" у Горлівці. Крім того, група "Сомалі" брала участь у проведенні обшуків в розважальному клубі "Бермуди", який належить так званому "депутату ДНР" Юрію Крікуленко з позивним "Беня", щоб змусити останнього припинити вирізку устаткування підприємств міста на металобрухт.

"Після обшуку, щоб уникнути арешту," Беня "виїхав з міста. Після виїзду "Бені"з міста "Гіві", почав вирізку на металобрухт обладнання фабрик "Узловська" і "Калінінська". Вказану вирізку і вивіз металобрухту здійснюють у нічний час, коли діє комендантська година, щоб не привертати уваги жителів міста", - додає Тимчук.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...