Терористи штурмують позицї бійців АТО: В Авдіївці зранку розпочався бій, - джерело

Бойовики незаконних збройних формувань б’ють навіть із танкової зброї.

Ілюстрація: ЖЖ

О 7-ій ранку в Авдіївці розпочався бій. Про це УНІАН повідомив капелан Християнської служби порятунку Володимир (Швед), передають Патріоти України.

Він служить у частині Цивільно-військового співробітництва ЗСУ, яка базується у Авдіївці. Ч"Стріляють зі сторони Ясинуватої. Б’ють навіть із танкової зброї, – сказав капелан. - Обстріли продовжуються вже другу ніч поспіль. Швидше за все, сьогоднішній бій – це спроба взяти штурмом позиції ЗСУ".

За його словами, обстріл ведеться по старій частині Авдіївки. "Найбільше дивує те, що незважаючи на обстріли, люди дрібними перебіжками прямують на роботу", - сказав Швед.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...