Терористи в паніці почали знищувати документи, - Мирослав Гай

В результаті загострення ситуації в районі Авдіївської промзони російські найманці несуть значні втрати.

Обстріли в Авдіївській промзоні. Фото:  24 канал.

В ході чергового загострення військової обстановки на Донбасі проросійські бойовики несуть істотні втрати. Про це у себе в Facebook написав учасник і волонтер АТО Мирослав Гай, передають Патріоти України.

«Російські бойовики несуть істотні втрати. Звуки бою чути в різних районах Донецька. У бойовиків паніка. З чуток, йде знищення документації. При цьому була атака бойовиків на Авдіївському напрямку, вона відбита ЗСУ. Слава Україні», – написав Гай.

Нагадаємо, що українські війська по всій лінії фронту на Донбасі переведені в підвищену бойову готовність через загострення обстановки в районі Авдіївки. Про це на брифінгу заявив спікер Міноборони з питань військової операції на Донбасі Олександр Мотузяник.

Зараз ситуація в Авдіївській промзоні продовжує залишатися напруженою: противник обстрілює українські позиції з усієї наявної зброї, але повторно не штурмує.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...